Workshopit

Tapahtumamme yhtenä osana ovat myös workshopit, jotka pyörivät työelämän ja oman jutun ympärillä. Järjestetämme kolme sisällöllisesti erilaista workshopia.
Tsekkaa workshopien teemat alta!

Paikka: Voimala Business Park, Sepänkatu 4, 40100 Jyväskylä
Aika: klo 12-14.45

Workshopit vaativat ennakkoilmoittautumisen.

CV ja työhakemus kuntoon – rekrytointiasiantuntija Nina Laurila, Keskimaa

klo 12:00 – 13:00

Osuuskauppa Keskimaan rekrytointiasiantuntija Nina Laurila on työskennellyt ammattirekrytoijana eri yrityksille yli seitsemän vuoden ajan. Keskimaan rekrytoijana hän työskentelee neljättä vuotta.

Tule laittamaan CV ja työhakemuksesi kuntoon! Nina Laurila vetää workshopin, joissa hän kertoo yleisesti työnhausta. Workshopin päätteeksi osallistujat pääsevät henkilökohtaisesti esittelemään Ninalle oman ansioluettelonsa ja työhakemuksensa, joihin liittyen jokainen saa kullan arvoisia vinkkejä ja parannusehdotuksia. Workshopiin mahtuu 20 henkilöä.

Workshopiin mukaan tarvitsee

  • Yhden itseä kiinnostavan työpaikkailmoituksen
  • Oman ansioluettelon
  • Yhden työhakemuksen

LinkedIn ja some-etiketti – Jyväskylä Entrepreneurship Society

klo 12:00 – 13:00

27783461_1636194939793933_354775527_n

Jyväskylä Entrepreneurship Society, tutummin JES, on opiskelijalta opiskelijalle luotu yhteisö, joka tuo yrittäjähenkisyyden vallankumouksen Jyväskylän korkeakouluihin. JES järjestää tapahtumia, joissa rento ilmapiiri kohtaa innostavan oppimisen. Samalla he tarjoavat korkeakouluopiskelijoille ympäristön, jossa voi törmätä uusiin ihmisiin ja ideoihin.

Oletko miettinyt miten sosiaalinen media voi auttaa sinua työllistymään? Jyväskylän Entrepreneurship Society järjestää DreamUpin kävijöille workshopin, jossa käydään läpi LinkedInin perusteet ja sosiaalisen median etikettiä. Workshopiin mahtuu 20 henkilöä.

Workshopin sisältö:

  • Miten Linkediniä käytetään
  • Miten Linkedin auttaa työnhaussa
  • Linkedin-kuvan ottaminen niille, joilla ei vielä löydy hyvää kuvaa itsestään

Uskalla innostua ja usko itseesi – Ilkka Koppelomäki

lkka Koppelomäki on itsensä johtamisen valmentaja, joka on erikoistunut mielen hallintaan, intohimon löytämiseen ja tavoitteiden toteuttamiseen. Ilkan perustama Uskalla Innostua -tiimi on inspiroinut tuhansia suomalaisia itsensä ja oman elämänsä kehittämiseen vuodesta 2007 lähtien. Tutustu lisää Ilkkaan osoitteissa www.uskallainnostua.fi ja www.ilkkakoppelomaki.com.

Ilkka pitää yhden workshopin kello 13.15, jossa hän kertoo oman tarinansa. Hän avustaa workshopissa yleisöä tunnistamaan oman juttunsa ja löytämään uskallusta tähdätä sitä kohti. Workshopiin mahtuu 50 henkilöä.

Workshopin sisältö:

  • Miten löytää oma juttu?
  • Itsevarmuus ja rohkeus
  • Tavoitteet

Ilkka-koppelomaki-self-leadership-coach-p4s.png

Mainokset