Workshopit

Klo 13:10 – 13:55

Tunnista vahvuutesi – loista omana itsenäsi

Jyväskylä Entrepreneurship Society JES, Ella Slunga & Aapo Pylkkänen

Tuntuuko omien vahvuuksien kuvaaminen haastavalta? Kaipaatko työtä, jossa voisit loistaa ja tuoda esille parhaita puoliasi? Tule mukaan workshoppiimme tunnistamaan vahvuuksiasi ja löytämään keinoja, joiden avulla voit hyödyntää niitä urapolkusi luomisessa.

Kestävän tulevaisuuden rakentajat

Polku 2.0, Helmi Jyrkkänen

Oletko tullut ajatelleeksi, miten kestävä kehitys vaikuttaa työelämään nyt ja tulevaisuudessa? Tässä työpajassa opit lisää siitä, miksi kestävyysasiat ovat ajankohtaisia yrityksille ja minkälaisia mahdollisuuksia kestävä liiketoiminta avaa. Pääset myös soveltamaan teemoja oman alasi näkökulmasta.

Työpajan järjestää POLKU 2.0 -hanke, jonka päärahoittaja on Euroopan Unionin Euroopan sosiaalirahasto (ESR). Rahoittavana viranomaisena toimii Keski-Suomen ELY-keskus.

Klo 14:00 – 14.45

Miten suurenmoinen voisitkaan olla? Puhetta rohkeudesta, omaan potentiaalin kasvamisesta ja uuden luomisesta.

Yrittäjät Kreetta Ahonen & Marianne Hautsalo

Yrittäjät Kreetta Ahonen ja Marianne Hautsalo keskustelevat miten luovuus ja rohkeus on auttanut heitä luomaan brändejä, liiketoimintaa ja hyvää oloa itselleen ja ympärilleen.

Verkostoituminen tulevaisuuden työkaluna

K-S Yritysidean yrityskehitysasiantuntija ja operatiivinen johtaja Petrikki Tukiainen

Vaikuttavin verkostoituminen on tavoitteellista – mikä on sinun tavoitteesi? Tässä workshopissa keskustellaan siitä, miten voit saada verkostoista tukea oman osaamisesi lisäämiseen.