Workshopit

Vuoden 2021 DreamUp tarjoaa aiempaa laajemman kattauksen työpajoja, joihin voit ensimmäistä kertaa osallistua suoraan kotisohvaltasi!

Workshopit tarjoavat tänä vuonna käytännönläheisiä vinkkejä yrittäjyyteen ja inspiroivia näkökulmia oman rohkeuden löytämiseen.

Vuoden 2021 workshop-aiheet tulevat tässä:

  • Kevytyrittäjyys

Kuinka toimia oikeana yrittäjänä kevyesti? Vaivattomin tapa aloittaa oikea yrittäjyys ilman raskaita paperitöitä, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen, eli omaan työhösi. Tule tutustumaan ja keskustelemaan y-tunnuksellisesta kevytyrittäjyydestä OP Kevytyrittäjä -palvelun kanssa.

  • Esiintymisvarmuus

Kaipaatko varmuutta esiintymistilanteisiin? Onko esiintymistaidoissasi parantamisen varaa? Erilaiset esiintymistilanteet ovat lähes väistämättömiä nykypäivän työelämässä sekä opinnoissa, mutta esiintyminen koetaan usein jännittävänä. Esiintymisvarmuus workshopissa käydään läpi esiintymisjännitystä: mitä se oikein on ja miten siihen voi itse vaikuttaa. Tämän lisäksi luvassa on konkreettisia vinkkejä niin esityksen valmisteluun kuin itse esiintymistilanteeseenkin. Workshopissa pääsee myös tekemään pieniä konkreettisia harjoitteita, joista voi olla esiintymistilanteessa apua. 

Workshopin tarjoaa Jyväskylä Entrepreneurship Society. Jyväskylä Entrepreneurship Society eli JES on vaikuttava ja kaikille avoin yhteisö, joka edistää yrittäjyyttä ja tarjoaa alustan itsensä kokonaisvaltaiselle kehittämiselle, uusien ideoiden syntymiselle sekä samanhenkisten ihmisten kohtaamiselle. Järjestämme Jyväskylässä säännöllisesti monipuolisia asiatapahtumia, jotka ovat ilmaisia ja avoimia kaikille. Tapahtumissamme kuulet inspiroivia uratarinoita, tapaat uusia ihmisiä, voit löytää uuden työpaikan tai jopa innostua yrittämään

Verkkosivut: www.jkles.fi 
Facebook: Jyväskylä Entrepreneurship Society 
Instagram: jyvaskyla_es 

  • Unelmakartta

Pajassa jokainen askartelee virtuaalisesti oman unelmakarttansa. Alustana jokainen voi käyttää halutessaan fyysisiä materiaaleja kuten saksia, kynää ja paperia, tai virtuaalisia alustoja kuten flingaa, JamBoardia tai muuta sellaista alustaa, joihin voi kerätä sekä kirjallista että visuaalista materiaalia.  

On tärkeää unelmoida, koska kirkastetut unelmat saattavat muuttua helpommin todellisuudeksi, koska niitä kohti pyrkii tietoisemmin. Työpajan lopuksi omaa karttaa voi halutessaan myös esitellä lyhyesti muille, sillä kun unelmista / tavoitteista puhuu ääneen, ne helposti lähtevät toteutumaan. 

Kun tulet työpajaan, varaathan haluamasi materiaalit, tarvikkeet tai alustan valmiiksi, sillä aikataulumme on todella tiivis!

Workshopin tarjoaa EduFutura.

  • Sanoita osaamisesi oikein & kirjoita timanttinen työhakemus

Tässä workshopissa opit, mitä eroa on hyvällä ja aivan pirun hyvällä työhakemuksella. Nyt potkitaan vanhat kliseet pellolle ja tykitetään timanttisia työhakemuksia, joilla jäät varmasti mieleen. Opit myös ilmaisemaan yksilöllisen osaamisesi sellaisessa muodossa, että rekrytoija saa sinusta oikean käsityksen. Kilpailu on kovaa, ja aina on hyvä tietää muutama nokkela niksi joita kanssahakijasi eivät ehkä tiedä! 

Workshopin tarjoaa Jyväskylä Entrepreneurship Society. Jyväskylä Entrepreneurship Society eli JES on vaikuttava ja kaikille avoin yhteisö, joka edistää yrittäjyyttä ja tarjoaa alustan itsensä kokonaisvaltaiselle kehittämiselle, uusien ideoiden syntymiselle sekä samanhenkisten ihmisten kohtaamiselle. Järjestämme Jyväskylässä säännöllisesti monipuolisia asiatapahtumia, jotka ovat ilmaisia ja avoimia kaikille. Tapahtumissamme kuulet inspiroivia uratarinoita, tapaat uusia ihmisiä, voit löytää uuden työpaikan tai jopa innostua yrittämään. 

Verkkosivut: www.jkles.fi 
Facebook: Jyväskylä Entrepreneurship Society 
Instagram: jyvaskyla_es 

  • Kaupallista osaamisesi ja toteuta yrittäjyyshaaveesi

Haaveiletko yrittäjyydestä tai suunnittelet oman yrityksen perustamista, mutta et tiedä mistä aloittaa? Kaikki alkaa oman osaamisen ja yritysidean kaupallistamisesta. Tässä työpajassa yritysneuvoja Marja Heinistö auttaa sinut alkuun yrittäjyysosaamisen tunnistamisessa, ideoiden tuotteistamisessa ja kannattavan yritystoiminnan suunnittelussa. Lisäksi saat ohjeet: millaisia asioita opiskelijan tai vasta valmistuneen kannattaa huomioida yritystoiminnan tai kevyt yrittäjyyden aloittamisessa? 

Keski-Suomen Yritysidea perustamisneuvontapalvelu, joka tarjoaa yrityksen käynnistämistä suunnitteleville tietoa, neuvontaa ja sparrausta liiketoiminnan aloittamiseen. Palvelu on maksutonta kaikille Jyväskylän, Hankasalmen, Joutsan, Konneveden, Laukaan, Toivakan ja Uuraisten asukkaille. www.yritysidea.fi 

  • Yritys kasvuun

Tämä ajankohtainen workshop ottaa kantaa nyky-yritysmaailman puhutteleviin kysymyksiin – Miten johtaa yritystä kasvun polulle? Millaisia kasvukipuja yritykset kohtaavat? Onko kasvun johtamiselle selkeää sapluunaa? Workshopin vetäjänä toimii Olli-Pekka Villa, joka voitti vuoden 2018 Diilin Suomen suurimmalla esports-tapahtumalla. Tämän vuoden DreamUpissa pääsemme kuulemaan suoraan tältä mieheltä, kuinka johdetaan yritys kasvuun!