Workshopit

CV EVERYTHING x JES (klo 12:00-12:45)

Haluatko erottautua työnhaussa eduksesi? Miten osaamisesi soveltuu juuri hakemaasi työpaikkaan? CV EVERYTHING x JES -workhopissa pääset sanoittamaan osaamistasi sekä opit välttämään yleisimmät työnhaun sudenkuopat. Jyväskylä Entrepreneur Societyn edustajat antavat konkreettisia neuvoja työhakemuksen ja CV:n laatimiseen, jotta tiedät ja ymmärrät mitä tehdä ja miksi – ja mitä jättää tekemättä.

YRITYS! x JES (klo 12:45-13:30)

Mitä yrittäjyys vaatii konkreettisesti? Minkälaista yrittäjyyttä on olemassa? Mitkä ovat vaihtoehtoni? Yrittäjyyteen liittyy monenlaisia haasteita ja myös ennakkokäsityksiä, joita lähdemme yhdessä purkamaan Jyväskylä Entrepreneurship Societyn edustajien kanssa. Pikakelauksella keskeisiin yrittäjyyteen liittyviin asioihin saat kosketuspintaa siitä, mitä kaikkea pitää ottaa huomioon yrittäjyydessä ja esimerkiksi omaa yritystä perustaessa.

Be You x JES (klo 13:30-14:15)

Yrittäjyys ei ole kaikkien juttu, mutta yrittäjähenkisyyttä tarvitsee jokainen unelmiensa saavuttamiseen – niin pienet arkipäiväiset tavoitteet kuin suuretkin visiot kumpuavat sisäisestä motivaatiosta ja halusta kehittyä. Oletko pysähtynyt miettimään, mitkä asiat saavat sinut syttymään? Teetkö aktiivisesti valintoja, jotka vievät sinua kohti tavoitteitasi, vai jääkö toteutus ajatuksen tasolle? Be You -workshopissa syvennytään sisäisen yrittäjyyden teemoihin sekä yrittäjähenkisen asenteen rakennuspalikoihin. Harjoitteiden ja tosielämän esimerkkien kautta, Jyväskylä Entrepreneurship Societyn edustajat rohkaisevat osallistujia ottamaan ohjat omasta elämästään ja auttavat löytämään sisäisen yrittäjän itsestään.

LinkedIn x Eilakaisla (klo 14:15-15:00)

Maailman suurin ammatillisen verkostoitumisen alusta, LinkedIn, kokoaa yhteen työelämän osaajat ympäri maailman. Oman profiilin avulla voit tehdä monipuolisen virtuaalisen CV:n, jonka lisäksi LinkedIn on paikka ottaa osaa kiinnostaviin keskusteluihin sekä oppia uutta.Työpajassa käydään läpi LinkedIn:in tarkoitus ja perusteet, minkä lisäksi annetaan monipuolisia vinkkejä sen käyttöön.