Uratarinat

DreamUp-tapahtumaan saapuu neljä paikallista yrittäjää kertomaan omaa yrittäjyystarinaansa. Mistä kaikki lähti? Kuinka he uskalsivat lähteä yrittäjiksi?

13:15 – 13:35 Marjo Kuikka

Marjo Kuikka on Livia Candles Oy:n perustaja, joka valmistaa kauniita ja juhlavia käsinvalettuja kynttilöitä kaikkiin arjen ja juhlan hetkiin. Kuikka tulee kertomaan, kuinka hän lopetti työnsä opettajana ja järjesti asiansa niin, että hän pystyisi perustamaan oman yrityksensä. Marjon tarina osoittaa, että kaikki on mahdollista, kunhan vain henki pihisee.

13:45 – 14:05 Ida Majurinen

Ida Majurinen on päätoiminen opiskelija, jonka yritys erikoistuu hääkampauksiin -ja meikkeihin. Majurinen tulee puhumaan siitä, mitä opiskelun ja yrittämisen yhdistäminen tarkoittaa käytännössä, sekä mitä vapautta ja vastuuta se tuo mukanaan elämään.

14:15 – 14:35 Eveliina Ventilä

Eveliina Ventilä on Shareway OY:n toimitusjohtaja, joka tekee sovellusta yksityisten parkkipaikkojen vertaisvuokraamiseen. Ventilä tulee tuomaan konkreettista ja käytännönläheistä esimerkkiä muille yrittäjäksi haaveileville, kuinka lähteä oppilaitos- ja opiskelijalähtöisesti rakentamaan ideoista liiketoimintaa. Eveliina kertoo myös siitä, kuinka saada oma yritys käyntiin, vaikka resurssit olisivat vähäiset.

14:45 – 15:05 Henry Wilen & Ville Karjalainen

Henry Wilen ja Ville Karjalainen perustivat ystäviensä kanssa vuonna 2017 Rohjeen, täysin suomalaisen rannekellomerkin, jonka kellot ovat täynnä pohjoista charmia ja eksotiikkaa. Wilen ja Karjalainen tulevat puhumaan Rohjeen edustajina sivutoimisesta yrittäjyydestä ja siitä, miten kaveriporukalla yrittäminen onnistuu.