Unelmatiimi

Tapahtumatiimimme muodostuu Jyväskylän yliopiston ja Tiimiakatemian opiskelijoista. Voit olla tiimiimme yhteydessä dreamupjkl@gmail.com!

Essi Ollonqvist, projektipäällikkö

Essi opiskelee Jyväskylän ammattikorkeakoulun Tiimiakatemialla liiketalous- ja yrittäjyysopintoja. ”Vaikka tapahtuma-ala on ollut koetuksella, niin musta on ollut äärettömän siistiä nähä, mihin kaikkeen meidän projektitiimi on pystynyt!”

Joel Tiainen, viestintä ja tekninen toteutus -vastaava

Joel opiskelee Essin tavoin Jyväskylän ammattikorkeakoulun tiimiakatemialla liiketaloutta. Joelilla on kokemusta yrittäjyydestä video- ja valokuvauksen parissa ja hän on kiinnostunut tapahtumatuotannosta. ”Oon innoissani tästä projektista ja odotan innolla, että saadaan järkättyä huippu tapahtuma teille.”

Inka Koivuluoma, viestintä- ja markkinointivastaava

Inka opiskelee Jyväskylän yliopistossa aikuiskasvatustiedettä. Hän on kiinnostunut erityisesti markkinoinnista, joten rooli tiimissä oli alusta asti mielekäs. ”Me ollaan pienellä, mutta pippurisella tiimillä lähdetty tavoittelemaan suuria, ja tullaan myös toteuttamaan unelmamme tän tapahtuman suhteen!”

Emilia Lampi, talous-, yritys- ja yhteistyövastaava

Emilia tekee jatko-opintoja Jyväskylän yliopistossa kasvatustieteiden laitoksella. Häntä kiinnostaa tapahtumatuotannossa sen monipuolisuus, ja hän kuvaileekin itseään jokapaikan höyläksi. ”Tänä vuonna DreamUpissa on luvassa paljon uutta ja jännittävää – pysykää kuulolla!”