Pop up -tori

Aalto-salissa klo 13-15

DreamUpin vuoden 2017 teema Innostun – Kokeilen – Yritän – Kehitän näkyy erityisesti iltapäivän messuilla, joilla opiskelijayrittäjät esittelevät toimintaansa ja kertovat yrittäjyyspoluistaan. Freetimen puolella yrittäjyyden asiantuntijat valottavat omaa toimintaansa ja palveluitaan speed dating -pisteellä. Luvassa on paljon ideoita oman polun löytämiseen ja myös houkuttelevia tarjouksia.

Messukävijänä pääset halutessasi osallistumaan toiminnalliseen rastirataan, jolla tapaat inspiroivia nuoria yrittäjiä. Rastirata sopii kaikille yrittämisen suhteen uteliaista kävijöistä edistyneempiin yrittäjäkonkareihin.

Tule kuulemaan mahdollisuuksista, joita oppilaitokset ja yrittäjyyden asiantuntijat tarjoavat ja kokoa osallistujapassiin ideoita omaa polkuasi varten!

Pop Up -torilla mukana:

–  Ensiapupiste

Dynamit on Jyväskylän IT-opiskelijoiden yhteinen osuuskunta, joka tarjoaa it-tukea, 3D-tulostuspalvelua ja suunnittelee nettisivuja.

– Jyväskylä Entrepreneurship Society  (JES ry) on järjestö, joka tekee tapahtumia opiskelijoilta opiskelijoille  saattaen yrittäjähenkisiä nuoria yhteen. JES tarjoaa verkostoja, workshoppeja ja tietoa tulevaisuuden työstä ja trendeistä. 

Joona Tuhkanen on lukuvuoden 2016-2017 Nuori Yrittäjyys -lähettiläs. Joonan kanssa on mahdollisuus keskustella yrittäjyydestä ja opintojen oheen saatavista maksuttomista palveluista oman yritysidean hiomiseen ja yritystoiminnan kokeilemiseen. 

– Magnartus

Miss Matilda tekee uniikkeja käsityötuotteita, joissa yhdistyvät kekseliäs materiaalien käyttö ja tarinankerronta.

– OlutSatama on raikas, uniikki ja nuorekas pienpanimotapahtuma, joka tarjoaa vierailijoilleen elämyksellisiä hetkiä laadukkaan oluen, siiderin ja ruuan parissa. 

– Pono Design on syntynyt kahden pienen lapsen äidin intohimosta suunnitella ja valmistaa tyylikkäitä ja käytännöllisiä vaatteita. Tuotteet ovat pelkistettyjä ja lapsellisen suloisia ja ne istuvat myös aikuisille.

– Rage Cube

RIVA Clothing on uusi suomalainen vaatemerkki, joka on perustettu vuonna 2016. Valikoimaan kuuluu eettisesti ja ekologisesti valmistettuja t-paitoja, collegeita, huppareita ja asusteita.

– Superfutis on uudenlainen pallopeli. Pelissä taklataan muita kuplapuvut päällä juoksevia pelaajia ja välillä saatetaan potkia palloakin. Tärkeintä lajissa on hauskanpito hyvällä porukalla!

– Taction Enterprises Inc

– Unelmat+Inspiraatio! -piste

– UNIQUE myy itsetehtyjä, tuunattuja ja uniikkeja vaatteita sekä asusteita. Näiden lisäksi valikoimaan kuuluu myös ns. peruspaitoja (t-paitoja sekä collegeita) omalla logolla. Yritystoiminta on alun perin aloitettu NY-toimintana.

Vilja Paavola on helposti innostuva kehittäjä, kirjoittaja, osaamisen tunnistaja sekä ammatillisen identiteetin asiantuntija. Viljan osaajia.fi –sivustolle on koottu tarinoita suomalaisista työn sankareista.

Freetimen Kehitän-pisteellä:

– AO: yrittäjän ammattitutkinto
– Business JKL
– Keski-Suomen Uusyrityskeskus edistää uusien, elinkelpoisten yritysten ja työpaikkojen syntymistä Jyvässeudulle.
– Oppilaitosten jatko- ja täydennyskoulutus

 

Mainokset