Ohjelma

Tapahtuman rakenne koostuu tänä vuonna kolmesta osasta; yritysesittelyt, workshopit ja viimeisenä pääpuhuja!

Yritysesittelyissä jyväskyläläiset yritykset kertovat itsestään ja tarinastaan Zoomin välityksellä, ja lyhyen esittäytymisen jälkeen teillä on mahdollisuus esittää kysymyksiä yritysten edustajille. Mukana on yrityksiä laidasta laitaan, eli joukossa on varmasti joku, jonka yrityksen tarina kiinnostaa!

Seuraavana vuorossa on workshopit. Tänä vuonna tapahtuman teemana on tulevaisuuden työelämä, ja workshopit heijastavat tätä teemaa kukin omasta näkökulmastaan! Workshoppien tarkemmat aiheet julkistetaan myöhemmin, mutta luvassa on kiinnostavia ja aktivoivia workshoppeja muun muassa kestävän kehityksen ja verkostoitumisen näkökulmista.

Viimeisenä on vuorossa huikean Camilla Tuomisen puheenvuoro! Camilla on tunnetaitojen asiantuntija, ja hän tuleekin tapahtumaan puhumaan työelämän tunnetaidoista. Lue lisää Camillasta ”Pääpuhuja” -välilehdeltä!

Tapahtuma toteutetaan tänä vuonna verkossa, YouTube -streaminä. Streamista poistutaan yritysesittelyjä ja workshoppeja varten Zoom- huoneisiin, mutta Camilla Tuomisen puheenvuoroa pääsette seuraamaan suorana streamin kautta. Tapahtumaa juontaa tänä vuonna Ossi Valpio, jyväskyläläinen yrittäjä ja moniosaaja!

Luvassa siis aivan mahtava päivä täynnä kiinnostavia puheenvuoroja ja tekemistä!