Unelmien & Uskallusten tori


Unelmien & Uskallusten tori pyörii läpi tapahtuman klo 12-17 eli voit poiketa siellä aina kun sinulla on vapaata aikaa. Torilla voit muun muassa kiinnittää unelmasi unelmaseinälle, osallistua leffalippujen arvontaan, valokuvauttaa itsesi ja kaverisi, tavata uusia ihmisiä, ja tutustua kurssitarjontaan sekä yrittäjien innovatiivisiin liikeideoihin!

Tapahtumassamme haluamme kannustaa alkutaipaleella olevaa yrittäjyyttä. Unelmien ja Uskallusten torilla on siis mahdollista tutustua näiden yritysten toimintaan tarkemmin. Seuraavat NY-yritykset ovat mukana:

BagBoys NY, SAN Hoitopalvelut NY, Yeettala NY, Vermogen NY, Löylypojat NY, Denser Huoltopalvelut NY, JP Huoltopalvelut NY, Clouthing, Shokora NY, JaVe Valo NY, Chocolate Hoppers, Feel Sauna NY, Capulus NY, ReviCe NY, Design Pasain.

”Yeettala NY on kolmen merkonomiopiskelijan perustama NY-yritys. Olemme ratkaisseet asiakkaiden lahjaidea ongelmat. Myymme sellofaaniin pakattuja mukeja, jotka on täytetty herkullisella Fazerin suklaalla. Tämän helpommaksi lahjan hankkiminen ei voi tulla. Tervetuloa ständillemme!”


”Löylypojat NY on kahden nuoren miehen perustama palveluyritys. Löylypojat tarjoaa kiuaskivien vaihdon täydellisenä palvelupakettina kaiken kokoisiin sähkö- ja puukiukaisiin.
Löylypojilta saat myös ostettua avainlippumerkittyjä laadukkaita suomalaisia saunatuotteita, joilla voit sisustaa saunaasi. Tervetuloa ständillemme!”


”BagBoys on kolmen liiketoimintaa opiskelevan pojan yritys. He myyvät reppuja, vyölaukkuja ja lompakoita 90-luvun kuosilla.
Tervetuloa hankkimaan kesän festarihittituotteet!”


”Olemme kolme liiketoiminnan opiskelijaa, jotka valitsivat yrityksen liikeideaksi lemmikkien ja lasten hoidon. Oheistuotteena meillä on itsetekemät koiran takit.

Tervetuloa standillemme ostamaan koirallesi kevättakki tai tekemään sopimus lemmikkien- tai lastenhoidosta!”


”Clouthing NY:n on perustanut kolme nuorta poikaa, joilla yhteistyö sujuu loistavasti.
Clouthing NY myy vaatteita, joihin on painettu itse käsin suunniteltuja kuvia. Painamme kuvat laadukkaalla menetelmällä laadukkaaseen vaatteeseen.

Tervetuloa hankkimaan lemppari vaatteesi kesän tuulahduksiin! ”


”Olemme kaksi liiketoimintaa opiskelevaa nuorta poikaa.
Myymme messuilla ja myyntitapahtumissa vaneritauluja, joihin painetaan asiakkaan oma kuva. Lisäpalveluna kolaamme omissa naapurustoissamme pihoja. 


Tule tekemään taulukaupat ja tallenna lempikuvasi pysyväksi muistoksi ja sisustuselementiksi! ”


”Vermogen Ny on kolmen merkonomiopiskelijan perustama yritys. He ratkaisevat jokapäiväistä ongelmaa. Oletko sinäkin joskus puhunut tärkeää puhelua ja sinulla on juuri loppunut akku kesken eikä pistorasiaa ole lähimaillakaan?

Tule hankkimaan varavirtalähde meidän standiltä Dream Up tapahtumassa edulliseen hintaan. ”


” Design Pasain (eli Satu Pasanen) valmistaa tekstiilituotteita suunnittelemillaan painokuoseilla. Teen tilauksesta myös tekstiilitaideteoksia ja erilaisia tuotteita asiakkaiden toivomusten mukaisesti. Asiakkaitani ovat sekä yksityiset että yritykset.

Myyntituotteitani ovat pääasiassa erilaiset pussukat, kassit ja laukut sekä käsipyyhkeet ja esiliinat. ”


Yritysten lisäksi Unelmien ja Uskallusten torilta löytyy:

EduFutura:

EduFutura-yhteistyön ansioista voimme järjestää DreamUp -tapahtuman. Tutustu heidän pisteellään siihen, millä tavoin he pyrkivät edistämään opiskelijoiden etua!

JES:

JES eli Jyväskylä Entrepreneurship Society kuvailee itseään yrittäjähenkisenä yhteisönä opiskelijoilta opiskelijoille. Voit tutustua JES:n toimintaan heidän pisteellään klo 12-15.30.

Unelmaseinä:

Mikä on suurin unelmasi? Kirjoita se unelmaseinälle ja jätä lapun toiselle puolelle sähköpostiosoitteesi, jos haluat osallistua arvontaan.

Arvomme osallistujien kesken kaksi leffalippupakettia (2×2).

Somekilpailu:

Ota DreamUpin kuvausseinällä kuva yksin tai ystäviesi kanssa ja lisää se Instagramiin hashtagilla #dreamupjkl. Arvomme osallistujien kesken leffalippupaketin (2kpl)

DreamUp-piste:

DreamUpin piste on pääosin itsepalvelupiste, josta voi noutaa itselleen haalarimerkin ja tsemppikortin!

Pyrimme olemaan pisteellä aina kun ehdimme, jolloin meiltä voi kysyä projektikurssista ja siihen osallistumisesta.

Lisäksi:

Infotiski ja ensiapupiste löytyvät torin etuosasta oven lähettyviltä.

Uskaliaimmille löytyy torin päädystä verkostoitumispöytä.

Istuimia löytyy ovelta katsottuna oikealta.Yhteistyössä:Unwritten palvelee osoitteessa Kauppakatu 18, käyhän tutustumassa mm. Billebeinon uuteen mallistoon! 

Unwrittenin toinen omistaja Nina Boman kertoo omista fiiliksistään yrittäjänä

”Olen ollut yrittäjänä kohta 3 vuotta, ja ennen sitä olin pitkään miettinyt ja työstänyt ideaa omasta yrityksestä. Kun lapseni oli tarpeeksi iso, ajattelin, että on mun vuoro päästä toteuttamaan haaveeni. Vaikeinta yrityksen perustamisessa oli salailu, koska työstin asiaa samaan aikaan, kun olin vielä työsuhteessa muualla. Yrittäjyyttä kuvailisin kahdella sanalla: vapautta ja haasteita. 😊 Yrittäjyyden huippuhetkiäni on, kun asiakas lähtee tyytyväisenä kaupasta ja palaa myös takaisin. Opiskelijalle, joka miettii yrittäjäksi lähtemistä, toivotan tsemppiä! Monipuolisista taidoista on hyötyä, joten kannattaa osallistua monipuolisesti eri juttuihin. Myös kokemus alalta helpottaa paljon.”

Mainokset