DreamUpin esiintyjäkaarti

Arman Alizad ja Pekka Hyysalo tulevat DreamUpiin kertomaan oman tarinansa yrittämisestä, unelmista ja kohtaamistaan haasteista. Tapahtumapäivään naurua ja hilpeää tunnelmaa tuo stand up -koomikko Mikko Vaismaan keikka.

Arman Alizad: ”Saako ja pitääkö unelmoida?”

Aalto-salissa klo 12

arman
Arman Alizad on varsinainen moniosaaja. Arman on alun perin koulutukseltaan vaatturi ja hän on työskennellyt tyylineuvojana, toimittajana, tuottajana ja tv-juontajana. Hän on tullut tunnetuksi useista dokumentaarisista tv-ohjelmistaan (mm. Kill Arman, Arman ja viimeinen ristiretki). Arman on reissannut ympäri maailmaa ja käsitellyt ohjelmissaan kohtaamiaan erilaisia kulttuureja ja ihmisiä. Hänen uusin ohjelmansa on syksyllä 2016 tehty Arman LIVE-talkshow, jossa hän haastatteli ajankohtaisia ja tunnettuja henkilöitä.

Arman on saanut kolme kertaa yleisöäänin valitun Suomen parhaan TV-esiintyjän Venla-palkinnon. Hänelle läheisiä puheenaiheita ovat mm. yrittäjyys, monikulttuurisuus ja kulttuurien kohtaaminen sekä unelmien tavoittelu ja toteutus. Tule DreamUpiin kuulemaan lisää!

Mikko Vaismaa  – Aalto-salissa klo 15.30

1512-vaismaa-mikko_0291-hires
Mikko Vaismaa eli K-Mikko on vaajakoskelainen stand up -koomikko. Vaismaan komiikka on ajatuksia herättävää ja pilke silmäkulmassa kuuntelijoita haastavaa. Mikko on tehnyt koomikon työtä täyspäiväisesti vuodesta 2008 ja kiertänyt ympäri Suomea erilaisissa tilaisuuksissa esiintymässä.

Pekka Hyysalo – Aalto-salissa klo 17

kovalainen_pekka_hyysalo_2-4208_low

Freeskilaskija Pekka Hyysalo oli ammattilaisuransa alkuvaiheessa, kun hän loukkaantui vakavassa hyppyonnettomuudessa laskiessaan Ylläksellä ja sai kaatumisen seurauksena aivovamman. Onnettomuuden jälkeinen ennuste oli huono, mutta Hyysalo on kuntoutunut nopealla tahdilla periksiantamattoman asenteensa avulla. Pekan omasta taistelusta takaisin elämään sai alkunsa myös Fightback-brändi, jonka tehtävänä on tukea päävamman saaneita ihmisiä ja lisätä tietoutta suojavarusteiden käytöstä urheilussa. Sittemmin Fightback-asenteen ja -brändin tehtävänä on ollut tsempata myös muita haasteellisissa tilanteissa eläviä ihmisiä. Hyysalon kuntoutumisesta on tehty dokumentti New Run.

Evento awards valitsi Hyysalon vuoden puhujaksi 2016 ja häntä onkin kuvattu inspiroivana, positiivisena ja koskettavana puhujana. Hyysalon puheenvuoro DreamUpissa on englanniksi.

Mainokset