Esiintyjät

Ilkka Koppelomäki

DreamUp-tapahtuman lavan valloittaa suosittu puhuja Ilkka Koppelomäki!

Ilkka on itsensä johtamisen valmentaja, Uskalla Innostua-yrityksen perustaja ja ”Saa mitä haluat”-konseptin kehittäjä. Hän on toiminut yrittäjänä hyvinvoinnin parissa vuodesta 2002 asti. 

Hänen ”Saa mitä haluat” -konseptinsa auttaa ihmisiä toteuttamaan suuria ja mahdottomia tavoitteita. Ilkan missiona on hänen omin sanoin se, että Suomessa ei olisi enää yhtään katkeraa vanhusta. 

Onko sinulla isoja tavoitteita tai mahdottomalta tuntuvia unelmia? Tule DreamUp-tapahtumaan kuulemaan, kuinka voit ne saavuttaa. Uskalletaan yhdessä innostua! 

Sita Salminen

Sita Salminen tulee DreamUp-tapahtumaan kertomaan tarinansa siitä, kuinka hän irtisanoutui päivätyöstään ja lähti rohkeasti yrittäjäksi somealalle. Mistä hän löysi uskoa omaan tekemiseensä, vaikka ympärillä olevat ihmiset suhtautuivat suunnitelmaan skeptisesti? 

Sita on somealan yrittäjä, joka elättää itsensä YouTube-videoilla ja muilla somekanavilla. Sitan pääkanavalla YouTubessa on reilut 138 000 tilaajaa. Hänellä on tämän lisäksi toinen YouTube-kanava ASMR Sita Sofia, jolla on peräti 225 000 tilaajaa. YouTuben lisäksi Sita pitää suosittua POKS-podcastia yhdessä Veronica Verhon kanssa, bloggaa, sekä ylläpitää Instagram-tiliä, jolla on yli 91 000 seuraajaa. Syksyllä Sitalta ilmestyi hänen ensimmäinen kirjansa.

”Yrittäjyydessä parasta on se, että kaikki mitä teet hyödyttää juuri sinua.”

Tule kuulemaan Sitan inspiroiva puheenvuoro DreamUp-tapahtumaan. Nähdään siellä! 

Sinuhe Wallinheimo

Sinuhe Wallinheimo päätyi politiikan ammattilaiseksi 15 vuotta kestäneen ammattilaisjääkiekkoilijan uran jälkeen. Hänen mukaansa niin politiikassa kuin jääkiekossakin rautainen asenne ratkaisee. Tärkeintä onkin se, millä asenteella ja kuinka rohkeasti itsensä laittaa likoon.

Sinuhe puhuu DreamUp-tapahtumassa myös verkostoitumisen tärkeydestä työelämässä. Verkostoitumisen merkitys kasvaa koko ajan ja se voi avata tien uusiin mahdollisuuksiin.

Tule kuuntelemaan Sinuhen puheenvuoro DreamUp-tapahtumaan Kauppakeskus Seppään 25.3.2020!