Entis

Entis on turkulaistaustainen yritys, joka tunnetaan valmistamistaan hyönteisherkuista. Myös DreamUpissa vierailevilla on mahdollisuus maistaa tulevaisuutta, kun Entis tuo tapahtumaan mukanaan tähän asti tunnetuimman tuotteensa, sirkkasuklaan!

Entiksen tarina sai alkunsa Turun yliopiston yrittäjyyskurssilla, jossa viiden ihmisen ryhmä sai idean hyönteisruoasta ja sen kaupallistamisesta. Asiat etenivät nopeasti, ja alle vuoden päästä Entiksen perustamisesta yrityksen tuotteita löytyi jo suurten kauppaketjujen valikoimista.

Entisläiset haluavat olla osaltaan rakentamassa kestävää tulevaisuutta tuleville sukupolville ja jäädä ihmisten muistiin. Hyönteisruoka onkin monilta osin perinteistä lihantuotantoa selkeästi ekologisempaa ravintoa. Entiksen työntekijät ovat päässeet toteuttamaan omaa juttuaan ja luovuuttaan yrityksensä kautta, ja kesällä osa heistä työllistyy yritykseen ensimmäistä kertaa täysipäiväisesti.

”Kehitämme maukasta, jännittävää ja ennen kaikkea laadukasta hyönteisruokaa. Tapahtumassa maistatamme kiinnostuneille hyönteismaailman ehdotonta kuningasta, Entiksen Sirkkasuklaata. Se on suomalaisista sirkoista valmistettu herkku, jonka kautta tutustuminen hyönteisruokaan on tehty helpommaksi kuin koskaan.”

Entikseen pääset tutustumaan tarkemmin osoitteessa http://www.entis.fi.

 

LOGO (1)

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s