The Local Culture Hostel & Café

The Local Culture Hostel & Café on Minna Suomisen ja Rinna Valjakan perustama, helmikuussa avattu kulttuuriteemainen boutiquehostelli ̶ kahvila Jyväskylän keskustan läheisyydessä. Hostelliyrittäjät ovat mukana DreamUpissa kertomassa yrityksestään ja omasta yrittäjätaipaleestaan Minnan osallistuessa myös tapahtuman juttutuokioon.

The Local Culture Hostel & Café tarjoaa matkailijoille suomalaista ja paikallista kulttuuria teemahuoneilla ja mahdollisimman lähellä tuotetuilla herkuilla. Lisäksi hostelli ̶ kahvilassa järjestetään erilaisia tapahtumia.

Minnan ja Rinnan oma juttu alkoi löytyä maailmalla matkaillessa ja JAMKin matkailuopintojen aikana. Molemmat perehtyivät hostelleihin matkailun ohella työharjoittelussaan, Rinna Alankomaissa ja Minna Espanjassa. Hostellikultturi houkutteli naiset perustamaan Jyväskylään matkaaville paikan, joka tarjoaisi uusia elämyksiä ja tekisi paikallista kulttuuria tunnetuksi. Myös inspiraation antaminen ja uusiin ihmisiin tutustuminen ovat yrittäjien sydämiä lähellä. Naiset katsovatkin toteuttavansa nyt omaa juttuaan, sitä mitä yrittäjiksi lähtiessään halusivatkin.

”Tähän rooliin päädyttiin, kun me koulussa päätettiin, että nyt repästään ja perustetaan hostelli ja kahvila. Se tuli aika yllätyksenä, koska kummallakaan meistä ei ollut semmoista selkeää ajatusta siitä, että meistä tulee yrittäjiä, mutta kun se kipinä syttyi, niin sitä piti seurata, muuten olisi varmasti myöhemmin elämässä kaduttanut.”

The Local Culture Hostel & Cafésta löydät enemmän tietoa osoitteesta http://www.thelocal.fi.tlch-logo-1

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s