Valokuvaaja Pinja Taipale

Pinja Taipale on toisen vuoden valokuvaajaopiskelija Gradian luovalta kampukselta Kankaalta. Pinja pitää DreamUpin Kokemustorilla pistettä, jossa voi otattaa itsestään CV-kuvat.

”Mun oma juttu liittyy valokuvaamiseen, jossa kehityn koko ajan lisää. Valokuvaamisessa en ole vielä löytänyt sitä tiettyä omaa juttua, josta kuvani tunnistaa. Näin varhaisessa vaiheessa en osaa sanoa, mikä se edes tulee olemaan, sillä valokuvaamisessa niin moni asia kiinnostaa.”

Pinja on valokuvannut koko ikänsä. Alun perin hän olisi kuitenkin halunnut Helsinkiin opiskelemaan audiovisuaalista viestintää, mutta ei päässyt kouluun sisään. Silloin kohtalo puuttui peliin, ja kuvallinen ilmaisu siirtyi Petäjävedeltä Jyväskylään. Jo pääsykokeissa Pinja innostui alasta lisää, ja ilahtuikin saadessaan opiskelupaikan – silloin hän tunsi, että juuri tähän kouluun hän kuuluu. Hän kokee olevansa vielä alussa omalla matkallaan oman juttunsa parissa: hänhän on pienessä kaupungissa valokuvauksen opiskelijana, jolla on vasta melko vähän arvokasta käytännön kokemusta alalta.

”Tähtään siihen, että jossain vaiheessa minulla on vain reppu selässä ja kamera mukana – haluaisin kuvata journalistina ympäri maailmaa ja tuoda sillä hetkellä ajankohtaisia totuuksia esille. Toivoisin saavani mennä aika vapaasti ja tehdä unelmatyötäni siinä samalla.”

DSC_2105.JPG

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s