Timi Maunula

Timi on toisen vuoden liiketalouden opiskelija Jyväskylän ammattikorkeakoulun Tiimiakatemiasta, mutta hän kutsuu itseään mielellään myös yrittäjäksi yrittäjyystaustansa ja opiskelupaikkansa takia. Timi on DreamUpissa mukana juontajana.

”En ole ihan täysin varma omasta jutustani, mutta koen olevani jo aika lähellä. Tykkään hirveästi tehdä kaikkea ja olla joka paikassa mukana. Tiimiakatemia on antanut älyttömän hyvät mahdollisuudet kokeilla ihan mitä tahansa, minkä kautta voi löytää sen oman juttunsa. Yrittäminen on se mun juttu. Uskon, että tällä hetkellä käynnissä oleva projekti, joka sisältää vaatebrändin ja -ilmiön rakentamista, on lähimpänä sitä, mitä haluan tehdä tulevaisuudessakin.”

Oman juttunsa Timi löysi viime kesänä ensimmäisen korkeakouluvuoden jälkeen. Oman alan kesätyöpaikat olivat kiven alla, joten hän päätti perustaa yrityksen yhdessä kaverinsa kanssa. Yrityksen ideana on tarjota kotiinkuljetus autolle autokauppojen yhteydessä, sillä vastaavaa palvelua ei autojen kohdalla ole ennen ollut tarjolla, vaikka esimerkiksi ruokaa ja elektroniikkaa saa ostettua verkosta suoraan kotiovelle. Kesäyrittäjyys oli Timin mukaan oikea oppimiskokemus, joka myös johdatteli oivallukseen siitä, että yrittäminen on se oma juttu. Yritys on tällä hetkellä olemassa pöytälaatikossa, ja Timi toivoo pääsevänsä työskentelemään yrityksen nimissä vielä tulevaisuudessakin.

Tiimiakatemiassa Timi toimii 12 hengen Osuuskunta Mahtiassa team leaderina. Brändin rakentaminen on kiinnostanut häntä jo kauan, ja hän koki Tiimiakatemian antavan parhaimmat mahdollisuudet sen oppimiseen – siksi hän päätti hakea Tiimiakatemiaan ensimmäisen vuoden liiketalouden opintojen jälkeen. Tällä hetkellä Timi rakentaa projektinaan omaa vaatebrändiä projektiryhmänsä kanssa. Ajatus projektista syntyi jo kesällä, kun Instagramissa vastaan tuli Timin vanhan koulukaverin piirustuksia. Huomattuaan tuttunsa suuren kehityksen ja ”törkeen makeen” piirustustavan Timi lähti kyselemään kaverin kiinnostusta piirustusten kaupallistamiseen. Tällä hetkellä heillä on käsissään ensimmäinen testiprintti hupparista. Suunnitelmana on tehdä rajoitetut erät skeitahtavista mallistoista, ja tavoitteena on myös mahdollisesti vaatteiden valmistaminen käsityönä Suomessa. Markkinoinnin he haluavat tehdä hyvin eri tavalla kuin kukaan muu. Monia markkinointitempauksia on jo suunnitteilla – kirjaimellisesti vain avaruus on rajana.

”Kaiken toimintamme takana on kunnioitus niitä ihmisiä kohtaan, jotka tekevät sitä, mistä oikeasti tykkäävät tai mitä rakastavat. Ei koulussa sanota, että rupea ammattiskeittaajaksi tai -laskettelijaksi, ennemminkin saatetaan sanoa, että ei kannata skeitata tai lasketella työkseen. Kuitenkin osa saa tehtyä siitä suurimmasta intohimostaan työnsä.”

timi

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s