Pop-Up Café Unicorner

Unicorner on seitsemän liiketalouden opiskelijan pyörittämä pop-up -kahvila. Päävastuussa kahvilasta ovat Salla Kankaanpää, Oona Tynkkynen ja Elina Pikkarainen, mutta toiminnassa ovat mukana myös Timi Maunula, Antti Stolt, Vili Partanen ja Ella Eronen. Salla on vastuussa asiakaspalvelusta ja kahvilan visuaalisesta ilmeestä. Oona ja Elina puolestaan valmistavat kahvilassa myytävät leivonnaiset sekä suunnittelevat kahvilan menun jokaiseen tilaisuuteen erikseen.

Unicorner tiimi

Idea Unicornerista syntyi puolivahingossa, kun Salla näki sattumalta videon Bangkokissa toimivasta yksisarviskahvilasta. Salla näytti videon muille, ja idea jäi kytemään mieleen.

”Kun on itse innostunut jostain, ei ole vaikeaa saada ryhmää kokoon”, Salla kertoo. ”Ihmiset löytyivät Tiimiakatemialta. Kun valmentajamme vinkkasi, että nyt olisi mahdollisuus laittaa kahvila pystyyn, yhdistimme minun ja Elinan Makeat Mirrit -leivontayrityksemme Sallan ideaan yksisarviskahvilasta, ja Unicorner syntyi”, Oona jatkaa.

Sallan oma juttu on ihmisten ilahduttaminen, ja Unicorner on yksi tapa toteuttaa sitä. Oona taas kertoo vielä etsivänsä omaa juttuaan, mutta arvelee, että se voisi liittyä jotenkin koordinointiin, vastuun kantamiseen ja kokeilemiseen. ”Pitelen aina lankoja käsissäni, tykkään olla monessa mukana ja kokeilla eri asioita”, Oona kertoo.

Pop-up Café Unicorner tuo sateenkaarimaan Aalto-salille! ”Kannattaa tulla käymään! Lähdet varmasti hymy huulilla”, Salla toteaa.

kaakao

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s