Jesse Ala-Lahti – Wellness Tools Group

Jesse Ala-Lahti valmistui joulukuussa 2017 tietoverkkotekniikan insinööriksi Jyväskylän ammattikorkeakoulusta, ja nykyään hän toimii Wellness Tools Groupin toimitusjohtajana. Jesse on mukana DreamUpin Kokemustorilla esittelemässä tuotettaan nimeltä Mutjutin. Mutjutin on taskukokoinen kalvohierontaväline, jolla lihaksen päällä olevat lihaskalvot saadaan irtoamaan lihaksesta, jolloin lihas rentoutuu ja sen toiminta helpottuu.

”Mun oma juttu on yrittäminen, sillä silloin saan tehdä sitä, mitä itse haluan ilman, että olen sidottuna jonkun muun toimintaan. Tykkään itse vaikuttaa omaan tekemiseeni. Kenenkään muun ei tarvitse sanoa, mitä minun pitää tehdä ja milloin – toimitusjohtajana oma tekeminen on omalla vastuullani, ja pystyn tekemään hommia milloin haluan.”

Jessen asenne yrittämistä kohtaan ei ollut erityisen positiivinen vielä opintojen alkaessa. Aihe oli melko tuntematon, sillä Jessen lähipiirissä ei ole yrittäjiä. Jesse on kuitenkin osallistunut monenlaisiin projekteihin aina 13-vuotiaasta asti: hän on esimerkiksi ollut mukana järjestämässä useita verkkopelitapahtumia, 3D-tulostamassa piparkakkumuotteja ja suunnittelemassa taisteluensiapuharjoitetta VR-alustalle. Jälkikäteen ajateltuna kaikki nämä ovat olleet tietynlaista yrittämistä, vaikkei hän niitä sellaiseksi osannut mieltää.

Jessen matka yrityksen toimitusjohtajaksi oli sattuman kauppaa: Mutjuttimen on kehittänyt jyväskyläläinen koulutettu hieroja ja jäsenkorjaaja Jarmo Pihlavamäki, joka huomasi tarpeen helppokäyttöiselle ja edulliselle kalvohierontavälineelle. Jesse ja Jarmo tutustuivat Jarmon syntymäpäivillä, joissa Jesse oli valokuvaamassa. Jarmo kuuli, että Jessellä oli käytössään 3D-tulostin, ja esitteli ideansa Mutjuttimesta. Jesse lähti tekemään prototyyppiä tulostimella, kunnes muutaman kuukauden ja monen prototyyppivaiheen jälkeen Mutjuttimen lopullinen muoto oli selvillä. Aluksi Jesse siis osallistui idean tekniseen toteutukseen ja tuotteen kehitykseen. Tällä hetkellä yritys on pyörinyt noin vuoden.

”Jos lihaksesi ovat toisinaan jumissa, niin kannattaa käydä meidän pisteellä kokemustorilla!”

Tutustu Mutjuttimeen lisää osoitteessa https://www.mutjutin.fi/.

jesse_muokattu02.2(1)

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s