Emmi Kärnä – Mysteeri

Emmi Kärnä on Jyväskylän ammattikorkeakoulun restonomialumni, ja nykyään myös Mysteerin toinen perustaja, yrittäjä ja luova johtaja, joka vastaa yrityksessä peleistä ja palvelun laadusta. Mysteerin valikoimaan kuuluu pakohuonepelejä kuudella eri paikkakunnalla. Peleissä 2-5 henkilöä suljetaan tunniksi huoneeseen, jossa pulmat täytyy ratkaista ja löytää avain, jolla pääsee ulos. Pakohuonepelien lisäksi Mysteeri on laajentamassa tosielämän peleihin, joista yksi esimerkki on jo alkaneet mysteeri-illalliset kolmessa eri kaupungissa, myös Jyväskylässä Pöllöwaarissa. Emmi Kärnä ja Mysteeri ovat mukana DreamUpin Kokemustorilla. Emmi on nähtävissä myös juttutuokiossa.

”Mun oma juttu on tarinoiden kertominen eri tavoilla”, kertoo Emmi. ”Työssäni pääsen kertomaan tarinoita pakohuonepelien avulla. Haluan jatkuvasti kehittyä tarinoiden kertomisessa, jotta vielä 10 vuoden päästä voin jakaa tarinoita niin, että formaatilla ei ole väliä.”

Emmi kertoo oman juttunsa löytyneen sattumalta juuri oikealla hetkellä: oli vuosi 2015, kun hän oli juuri irtisanoutunut työstä, jossa tunsi itsensä onnettomaksi. Silloin hän koki olevansa avoin maailmalle. Emmi oli puhunut poikaystävänsä Jussin kanssa yhteisestä projektista, mutta aihe oli auki. He eivät olleet kuulleet pakohuonepeleistä Suomessa, mutta pian he törmäsivät sattumalta konseptiin Tallinnan reissulla. Kumpikin heistä innostui ideasta valtavasti, ja he päättivät kokeilla sitä lähinnä yhteisenä harrastuksena – toisin kuitenkin kävi, ja Mysteeri jatkaa edelleen kasvuaan.

”Olen tulossa DreamUpiin ennen kaikkea innostamaan nuoria. Omien unelmien tavoittelu ei oikeasti ole niin kaukainen ajatus kuin usein ajatellaan – se saattaa odottaa ihan kulman takana, kunhan hetki, paikka ja tapa ovat oikeita sen saavuttamiseen.”

Mysteeri tarjoaa opiskelijoille -15% alennuksen maanantaista keskiviikkoon voimassa olevalla opiskelijakortilla. Tutustu Mysteeriin lisää osoitteessa https://www.mysteeri.com/.

Emmi_muokattu02

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s